© 20219 by RESTAURANTPROMO

restaurantpromocz@gmail.com   |   Zahradní 222, 431 51 Klášterec nad Ohří

  • Facebook
  • Instagram

KLIENTI

Naši práci děláme s radostí a ke každému klientovi máme maximálně individuální přístup

FOOD LAB.

Online marketing pro restauraci Food Lab v Praze.

Kompletní správa online prezentace a budování značky podniku online.

Tvorba marketingového plánu za účelem vybudovat komunitu stálých hostů a databázi kontaktů. S tím spojená správa email marketingové komunikace s databází kontaktů.

Tvorba a správa placené reklamy na facebooku za účelem propagace marketingového plánu a marketingových akcí.

Profesionální tvorba a správa obsahu na sociální sítě podniku.

Tvorba webových stránek a správa sociálních sítí pro cocktail bar.

Stránky jsou postavené přesně na míru podle designu značky a potřeb klienta.

Na stránkách jsou veškeré potřebné komponenty, jako propojení se sociálními sítěmi, kontaktní formulář, rezervační formulář, menu, atd.

Webové stránky jsou plně optimalizované pro mobilní zařízení, což umožňuje uživatelům navštívit stránky ať jsou kdekoliv.

Online marketing pro cocktail bar.

BAR VE MĚSTĚ.

BÍLÝ BERÁNEK.

Tvorba nových, moderních webových stránek pro restauraci.

Přestavba zastaralých a tvorba nových webových stránek pro restauraci Bílý Beránek.

Předchozí webové stránky byly v neaktualizovaném ''zastaralém'' designu a nereprezentovali podnik tak, jak by si zasloužil.

Po konzultaci a výběru vhodných barev, písma a designu jsme vytvořili webové stránky na míru hodnotám podniku a potřeb klienta.

Webové stránky jsou optimalizované pro mobilní zařízení, tudíž mohou uživatelé navštívit stránky z jakéhokoliv zařízení.

RESTAURACE KOCANDA

Správa sociálních sítí pro restauraci Kocanda v Ústí nad Labem.

Správa sociálních sítí pro restauraci Kocanda v Ústí nad Labem.

Budování značky podniku na internetu za účelem získání více stálých zákazníku a vyšších tržeb.

Tvorba příspěvků na sociální sítě a přidávání příspěvků na denní bázi. Docílení zvýšené aktivity a pojmu o podniku v očích veřejnosti a potenciálních nových zákazníků.

Optimalizace vzhledu sociálních sítí a budování komunity ''fanoušků'' podniku.

Vždy záleží na individuálních potřebách každého zákazníka a přesně tímto způsobem ke každému zákazníkovi přistupujeme. U nás to nefunguje způsobem, že jednáte pokaždé s někým jiným. Vždy s vámi komunikuji já, David Perestjuk, zakladatel RestaurantPromo.cz a vždy se můžeme na všem domluvit.

Osobní přístup a spokojený klient jsou naší prioritou. To však nemění nic na tom, že si klienty důkladně vybíráme. Nechceme totiž, aby se stalo to, že si společně nebudeme rozumět a tím pádem bychom stráceli čas jak my, tak vy.

Chcete s námi spolupracovat?
Kliknětě níže a pojďme se pobavit, jak vám můžeme pomoci.